Baby en Peuterzwemmen

Baby en Peuterzwemmen

Baby en peuterzwemmen is zowel voor de jonge moeders als vaders een uitgelezen mogelijkheid om samen met je kindje een bijzondere waardevolle activiteit om te ondernemen, zo een speciale ervaring te delen en spelenderwijs belangrijke vaardigheden op te doen. Baby en peuterzwemmen versterkt bovendien de band tussen ouder en kind door het continue huidcontact tijdens de les.

Al heel vroeg kun je een kind vertrouwd maken met water, let wel goed op dat je kind niet te snel afkoelt. Jonge kinderen hebben een relatief groot hoofd waardoor ze relatief veel warmte via het hoofd verliezen en juist het hoofd regelmatig nat boven het water komt. Bovendien is het water weliswaar aangenaam warm, het is nog altijd lager dan de lichaamstemperatuur. Zo gaat er ondanks het warme water veel warmte verloren door de geleiding van het water. Vanaf ongeveer 4 maanden zijn kinderen beter in staat zichzelf warm te houden.

Kleine kinderen bezitten natuurlijke reflexen die er voor zorgen dat ze geen water inslikken bij het onder water gaan. Het water heeft voor hen zelfs vaak nog iets vertrouwds. Baby en peuterzwemmen is dan ook vooral bedoeld om kinderen vertrouwd te laten blijven met water. Tijdens het Baby en peuterzwemmen leert een kind samen met de ouder op plezierige wijze de mogelijkheden en onmogelijkheden van het water kennen. De resultaten zijn er dan ook naar.

Al heel jong leert het kind hoe het kan overleven, als het (on)vrijwillig te water raakt. En heel belangrijk:

Met 2 maanden kan uw baby worden ingeschreven bij de receptie. Als uw kind 3 waterwennen diploma’s bij ons heeft behaald, dan heeft hij/zij voorrang op de wachtlijst van het A-diploma. Deze zwemles is vanaf 4 jaar

Bekijk het rooster voor baby en Peuterzwemmen

Let op! baby en Peuterzwemmen is alleen toegangkelijk op inschrijving!

Locatie

Hamburg 200,
2993 LG, Barendrecht

Contact

0180 - 615 220

Algemene voorwaarden
Privacy verklaring

Informatie

KVK: 24291477
BTW: NL80 7576 689B 01
Bank: NL07 RABO 0106 5845 96