Banenzwemmen

Banenzwemmen

Zwemmen is de enige sport die een leven lang beoefend kan worden. Letterlijk geschikt voor iedereen, van (onder) 0 tot (boven de) 100.
Banenzwemmen is daarbij een laagdrempelige manier waarbij eenieder op zijn eigen manier, zijn eigen niveau en in zijn eigen tijd zijn conditie kan opbouwen.

Ook wanneer je alleen, of samen met anderen, gezellig voor de ontspanning wilt zwemmen is banenzwemmen een perfecte manier om in beweging te blijven. Je hoeft daarbij geen angst te hebben voor blessures of overbelasting. Het is zelfs voor iedereen, zowel sporters als niet-sporters, een beproefde manier om na een blessure of operatie langzaam weer in beweging te komen en zo de training weer op te pakken

Bewegen in het water is ideaal voor spieren en gewrichten, de ontspannen sfeer in het zwembad zorgt ervoor dat de stress van alle dag als het ware van je af spoelt.

De indeling van het bad is zo gekozen dat iedereen ook echt op zijn eigen manier en eigen niveau kan zwemmen. Er zijn lijnen in het bad gelegd zodat de verschillende snelheden en doelstellingen elkaar zo min mogelijk in de weg zitten.

Daarnaast zijn er voor de dames speciale “alleen voor vrouwen” of in goed Nederlands “women only” mogelijkheden om banen te zwemmen.

Wanneer je je techniek wil verbeteren, iets wil vragen over welke slagen het meest geschikt zijn of juist een vraag hebt over hoe je op een verantwoorde wijze je conditie kunt opbouwen kunt bij de aanwezige instructeur of instructrice terecht. Zij zullen je graag te woord staan en van advies voorzien.

Combineer ook het nuttige met het aangename en kom ook banenzwemmen bij het Inge de Bruijn zwembad. Voor en of na het zwemmen is er natuurlijk gelegenheid om een kopje koffie of thee te drinken in onze gezellige horeca. Voor het banenzwemmen zijn er meerdere mogelijkheden op verschillende dagen en tijdstippen.

Kijk hier voor de mogelijkheden

Locatie

Hamburg 200,
2993 LG, Barendrecht

Contact

0180 - 615 220

Algemene voorwaarden
Privacy verklaring

Informatie

KVK: 24291477
BTW: NL80 7576 689B 01
Bank: NL07 RABO 0106 5845 96