Gezinszwemmen

Gezinszwemmen

Het gezinszwemmen is de gelegenheid om met het hele gezin op een veilige plek te spelen en te recreëren in en om het water. Het zwembad is daarbij de veiligste omgeving om te zwemmen en te spelen en hierdoor bij uitstek de plek om de vaardigheden die noodzakelijk zijn om dit veilig te doen in de praktijk te (blijven) brengen. Spelenderwijs wordt zo het vermogen om veilig om te gaan met onverwachte situaties vergroot. Wat is er nu belangrijker dan dat ouders samen met hun kinderen in en om het water veel plezier maken en zo de mogelijkheden in en om het water verkennen en vergroten.

Het is bovendien een prettige en speelse manier om je voor te bereiden om er samen, wanneer de zon lekker schijnt en Nederlanders volgens goed gebruik massaal naar het strand en de vele zwemplassen en buitenbaden die ons land rijk is gaan, eveneens op uit te kunnen trekken. Immers ook in het buitenland is, zeker met kinderen, een strandvakantie een populaire bestemming waar je veiliger zwemt en speelt wanneer je regelmatig in het zwembad te vinden bent.

Voor een prettig en afwisselend verblijf biedt het Inge de Bruijnzwembad hiervoor bij het gezinszwemmen 3 verschillende baden, een 1 meter springplank, een stroomversnelling, een grote glijbaan en diverse spetterende waterattracties. Moe van  het spelen en even niet meer zwemmen? Er zijn op ons natte terras de nodige mogelijkheden om weer nieuwe energie op te doen.

De toegang is voor kinderen die bij het Inge de Bruijnzwembad zwemlessen volgen gratis, uiteraard dienen zij wel begeleid te worden door een (betalende) volwassene.

Locatie

Hamburg 200,
2993 LG, Barendrecht

Contact

0180 - 615 220

Algemene voorwaarden
Privacy verklaring

Informatie

KVK: 24291477
BTW: NL80 7576 689B 01
Bank: NL07 RABO 0106 5845 96