Update 15 maart 2021:

Wat zijn we blij ! Zwemlessen gaan vanaf dinsdag 16 maart 2021 weer van start. Alle kinderen en hun ouders/verzorgers zijn persoonlijk geinformeerd. De richtlijnen die zullen gelden kunt u vinden op de homepage van onze website en op Facebook. We zien jullie graag weer terug in ons zwembad. Tot ziens, blijf gezond en houd afstand!

Met vriendelijke groeten,
Team Inge de Bruijn Zwembad

Update 10 maart 2021:
YES, wat zijn wij blij!! Een positief begin voor de zwembaden, want na 15 maart kunnen de zwemlessen voor alle kinderen weer opgestart worden. Natuurlijk met inachtneming van bepaalde maatregelen.

Op dit moment kunnen wij jouw vragen over de zwemlessen nog niet beantwoorden. Wij wachten op de specifieke maatregelen vanuit de overheid en de Veiligheidsregio.

Houd onze Facebook en website goed in de gaten voor het laatste nieuws over de zwemlessen.

Update 3 februari 2021:
In verband met de verlenging van de Corona maatregelen zal ons zwembad helaas nog langer gesloten moeten blijven, in ieder geval nog tot 2 maart 2021.

Wij wensen iedereen veel gezondheid toe en hopen jullie in maart weer te kunnen ontmoeten bij het Inge de Bruijn Zwembad. Blijf ook op de hoogte van nieuwe informatie via onze facebook pagina.

Naar Facebook pagina