Zwemmen voor ouders en kinderen

zwemmen voor ouders en kinderen

Zwemmen is de enige sportieve activiteit die een leven lang beoefend kan worden. Letterlijk geschikt voor iedereen, van (onder) 0 tot (boven de) 100. Bovendien kun je in Nederland als waterland niet vroeg genoeg leren omgaan met water. Water is in Nederland alom aanwezig maar is behalve een bron van veel plezier ook en bron van gevaar.

Zwemmen en het zo vroeg mogelijk (leren) omgaan met het water is onlosmakelijk met de Nederlandse cultuur verbonden en bij uitstek een activiteit die ouders en kinderen samen kunnen ondernemen. Wat is er nu veiliger en belangrijker dan wanneer ouders dit samen met hun kinderen doen. Samen plezier maken, de mogelijkheden in en om het water verkennen en vergroten.

Het is niet alleen een fijne manier om te ontspannen, spelenderwijs worden ook vaardigheden aangeleerd die levenslang van levensbelang zijn.

Let er daarbij natuurlijk wel op dat kinderen die (nog) niet kunnen zwemmen in de buurt van water altijd onder handbereik van een volwassene gehouden worden.

 

Speciaal voor (aanstaande) ouders en kinderen hebben wij het volgende programma:

Zwangerschapszwemmen, tijdens de zwangerschap fijn ontspannen bewegen in heerlijk warm water in een rustige, sfeervolle omgeving. Aangepaste oefeningen en uitgebreide mogelijkheden je ervaringen met andere te delen.

Baby en Peuter Zwemmen is zowel voor jonge moeders als ook voor jonge vaders een uitgelezen mogelijkheid om samen met je kindje een bijzondere, waardevolle activiteit te ondernemen en zo speciale ervaringen te delen en spelenderwijs belangrijke vaardigheden op te doen.

Gezinszwemmen is bij uitstek de mogelijkheid om met het hele gezin op een veilige plek te spelen en te recreëren in en om het water. Op ons natte terras kunt u terecht om ook de inwendige mens te verwennen.

Locatie

Hamburg 200,
2993 LG, Barendrecht

Contact

0180 - 615 220

Algemene voorwaarden
Privacy verklaring

Informatie

KVK: 24291477
BTW: NL80 7576 689B 01
Bank: NL07 RABO 0106 5845 96